8:e mars en kvinnofest


Det börjar det dra ihop sig, snart är det fest, Kvinnofest!

Den internationella kvinnodagen inleder vi med F!n-F!n F!ka på Triangeln, i centrala Malmö. Fi firar att vi är hela 6000 medlemmar och ja, vi lär bli ännu fler som fattar det fiffiga med Fi. Vi kör igång kl 12.00 och vi håller på till klockan 13.00. Sen rör vi oss mot Kirseberg där det blir Kvinnofest för hela slanten.

Superintressanta Soraya Post, vår toppkandidat på EU-listan kommer och håller ett brandtal på Kvinnofesten och det får en bara inte missa helt enkelt.

Själv kommer jag att representera Fi i paneldebatten på Kvinnofesten, där även Moderaterna, Folkpartiet, Socialdemokraterna, Centern och Vänsterpartiet finns representerade. Temat är hur vi vill verka för kvinnor i Malmö och i Sverige, ska bli så kul.

Kom och fira det feministiska genombrottet med oss, vi ses där!

Här hittar du hela programmet för festen på Kirseberg!

 

Tags: , , , , , ,